Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Thread:
Volume control doesn't work on my Tecra A9
Search Forum Boards
advanced searchadvanced search user searchuser search
Forum Content Key
Unread Indicates new content items added
Updated Indicates content items updated
Read Indicates content items read
Thread Locked This thread is locked - replies are not allowed.


This question is answered.


Permlink Replies: 5 - Pages: 1 - Last Post: 17-Apr-2009 14:29 Last Post By: Eldorado
pob_1

Posts: 3
Registered: 17/04/09
Volume control doesn't work on my Tecra A9
Posted: 17-Apr-2009 10:24
 
Hello all

I have just reformatted my laptop and put all the drivers on and have a slight problem my volume control on the front does not work any more.
How do I get it to work?
Also when I go on Toshiba Assist on connectivity doctor the bluetoooth does not come up. How do I get it back up?

Thanks Pob
Eldorado

Posts: 2,723
Registered: 19/09/05
Re: Volume control doesn't work on my Tecra A9
Posted: 17-Apr-2009 13:23   in response to: pob_1 in response to: pob_1
 
Hi

Did you install the OS using the Toshiba recovery disk?
If not; what OS did you install?

Is it Win XP?
If yes you should reinstall firstly the Common Modules and then the Controls and Utilities
pob_1

Posts: 3
Registered: 17/04/09
Re: Volume control doesn't work on my Tecra A9
Posted: 17-Apr-2009 13:35   in response to: Eldorado in response to: Eldorado
 
No I have lost the cd and at the moment I have instaled vista on the laptop.
Eldorado

Posts: 2,723
Registered: 19/09/05
Re: Volume control doesn't work on my Tecra A9
Posted: 17-Apr-2009 13:38   in response to: pob_1 in response to: pob_1
 
Hmm… how about new reinstallation of Value Added Package?
Did you try this?
pob_1

Posts: 3
Registered: 17/04/09
Re: Volume control doesn't work on my Tecra A9
Posted: 17-Apr-2009 13:42   in response to: Eldorado in response to: Eldorado
 
yes i just tried that no luck
Eldorado

Posts: 2,723
Registered: 19/09/05
Re: Volume control doesn't work on my Tecra A9
Posted: 17-Apr-2009 14:29   in response to: pob_1 in response to: pob_1
 
To be honest I’m not quite sure why this volume indicator is not visible on the screen but in my opinion it’s really not a serious issue…
I mean the sound is working properly and this is only a indicator which shows you a current sound level…

However, I think its something wrong with an process which cannot be started or a registry issue…
Legend
Master: 700 + pts
Scholar: 300 - 699 pts
Aficionado: 150 - 299 pts
Enthusiast: 50 - 149 pts
Beginner: 0 - 49 pts
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums


Copyright © 1995-2011 TOSHIBA Corporation, All Rights Reserved
Powered by Jive Software