Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Thread:
Satellite T130 problems after factory reset
Search Forum Boards
advanced searchadvanced search user searchuser search
Forum Content Key
Unread Indicates new content items added
Updated Indicates content items updated
Read Indicates content items read
This question is answered. Helpful answers available: 1. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 1 - Pages: 1 - Last Post: 19-Jan-2012 16:00 Last Post By: MisterX
iTzMike

Posts: 6
Registered: 17/01/12
Satellite T130 problems after factory reset
Posted: 19-Jan-2012 15:46
 
  Click to reply to this thread Reply
As the title suggests I am having problems with starting the laptop as it always displays the first boot menu from.Toshiba.
Why has my topic been removed?
MisterX

Posts: 2,913
Registered: 21/09/09
Re: Satellite T130 problems after factory reset
Posted: 19-Jan-2012 16:00   in response to: iTzMike in response to: iTzMike
Helpful
  Click to reply to this thread Reply
The topic has not been removed but moved to other section.
http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums//message.jspa?messageID=257385
You can find all threads clicking on your nickname ;)

By the way: you should follow the first thread in order to avoid misunderstandings.
Legend
Master: 700 + pts
Scholar: 300 - 699 pts
Aficionado: 150 - 299 pts
Enthusiast: 50 - 149 pts
Beginner: 0 - 49 pts
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums


Copyright © 1995-2011 TOSHIBA Corporation, All Rights Reserved
Powered by Jive Software