Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Thread:
Wireless communications doesn't work on Equium
Search Forum Boards
advanced searchadvanced search user searchuser search
Forum Content Key
Unread Indicates new content items added
Updated Indicates content items updated
Read Indicates content items read
This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 3 - Pages: 1 - Last Post: 07-Nov-2011 22:10 Last Post By: Andrej
Gstevenson

Posts: 2
Registered: 06/11/11
Wireless communications doesn't work on Equium
Posted: 06-Nov-2011 13:48
 
  Click to reply to this thread Reply
Can anyone help me? I've tried the wireless switch on my actual laptop and also fn+f8 but nothing happens!? I really need the Internet for studying at uni...... Help please!

Message was edited by: Gstevenson
assex

Posts: 2,121
Registered: 25/09/09
Re: Wireless communications doesn't work on Equium
Posted: 06-Nov-2011 21:14   in response to: Gstevenson in response to: Gstevenson
 
  Click to reply to this thread Reply
Can you please tell us which Equium notebook model do you have and which operating system do you use?
Do you use own OS version or original Toshiba recovery OS that you got with your notebook?
Gstevenson

Posts: 2
Registered: 06/11/11
Re: Wireless communications doesn't work on Equium
Posted: 06-Nov-2011 22:44   in response to: assex in response to: assex
 
  Click to reply to this thread Reply
Equium u400-145
Model no. PSU42E - 005003KS

I still use the original toshiba recovery OS that came with the notebook.
( windows vista home premium)
Andrej

Posts: 3,246
Registered: 20/12/04
Re: Wireless communications doesn't work on Equium
Posted: 07-Nov-2011 22:10   in response to: Gstevenson in response to: Gstevenson
 
  Click to reply to this thread Reply
I've tried the wireless switch on my actual laptop and also fn+f8 but nothing happens
Sorry but I don’t understand this.
Is WLAN card installed and listed properly in device manager?
Are you able to activate WLAN card or not?
Is FN+F8 option available or not?
Is WLAN LED on?
Can you scan the area using ConfigFree radar option?
Legend
Master: 700 + pts
Scholar: 300 - 699 pts
Aficionado: 150 - 299 pts
Enthusiast: 50 - 149 pts
Beginner: 0 - 49 pts
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums


Copyright © 1995-2011 TOSHIBA Corporation, All Rights Reserved
Powered by Jive Software