Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Thread:
Stor.E - Nothing happens with HDMI cable
Search Forum Boards
advanced searchadvanced search user searchuser search
Forum Content Key
Unread Indicates new content items added
Updated Indicates content items updated
Read Indicates content items read
This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 1 - Pages: 1 - Last Post: 19-Jun-2011 20:43 Last Post By: TwoLags
Wulfstan

Posts: 6
Registered: 14/06/11
Stor.E - Nothing happens with HDMI cable
Posted: 19-Jun-2011 16:40
 
  Click to reply to this thread Reply
If I use my AVI cablke all is ok, but if I connect via the HDMI cable I get the word Stor.E up on the screen, but then it just fades and nothing else happens.

Any ideas?
TwoLags

Posts: 1,058
Registered: 30/09/09
Re: Stor.E - Nothing happens with HDMI cable
Posted: 19-Jun-2011 20:43   in response to: Wulfstan in response to: Wulfstan
 
  Click to reply to this thread Reply
Hey

If the problem only appears with HDMI cable but everything works with AVI cable I could imagine that the problem is HDMI cable itself… I would recommend testing another HDMI cable and another HDMI port on your TV.
Legend
Master: 700 + pts
Scholar: 300 - 699 pts
Aficionado: 150 - 299 pts
Enthusiast: 50 - 149 pts
Beginner: 0 - 49 pts
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums


Copyright © 1995-2011 TOSHIBA Corporation, All Rights Reserved
Powered by Jive Software